top of page

SPECIALS

Ben je op zoek naar dat extraatje naast je wekelijkse practice, een geniet momentje samen, ben je geïnteresseerd om dieper in te gaan op je gezondheid en je lichaam of wil je meer bijleren over bepaalde Yoga topics? Dan zijn onze specials er speciaal voor jou!

Op regelmatige basis zijn er losse workshops, reeksen met een bepaald thema, momenten om samen te genieten en unieke gelegenheden om aan yoga te doen. Neem een kijkje hieronder in ons aanbod.

Foto 2 yoga brunch.png

YOGA EN BRUNCH

Een uniek concept op een unieke locatie!

Maandelijks kun je op zondagvoormiddag genieten van een deugddoende yogales met daarna een overheerlijke veganistische brunch. 

WORKSHOPS

Studio Be You organiseert op regelmatige basis losse workshops en reeksen met een bepaald thema. Zo werken we bijvoorbeeld rond de gezondheid van onze rug, heupen, nek, ... rond ademhaling en meditatie. Ook andere interessante topics (Chakra's, Ayurveda, ... ) komen aan bod. 

10.png
ouder kind yoga (6)_edited.jpg

Samen met je (klein)kind op ontdekking gaan doorheen een leuk yoga avontuur.  Je ontdekt er het speelse, de levensvreugde, positiviteit en ontspanning en je hebt samen vooral heel veel plezier!

OUDER-KIND YOGA

bottom of page