top of page

Inschrijven en boeken van
lessen, workshops en reeksen

Bij Studio Be You maken we gebruik van het inschrijf- en boekingssysteem Momoyoga voor alle lessen, workshops en losse reeksen. Enkel het inschrijven van de Yoga en Brunch is via het google-formulier en dus niet via Momoyoga! Hieronder kun je stap voor stap volgen hoe alles in zijn werk gaat.

 

Maak je geen zorgen, het is heel simpel.  Gratis account aanmaken, inloggen, les of workshop boeken, kies je betaling en voila ... je bent klaar om op je mat te springen.

Je kan na registratie makkelijk via 'Mijn account' (bovenaan rechts) direct naar het lessenrooster gaan en lessen, workshops of een reeks boeken.

INSCHRIJVEN VOOR DE LESSEN VAN HET TWEEDE TRIMESTER KAN VANAF MAANDAG 27 DECEMBER 2021

inschrijven.png

INSCHRIJVEN EN REGISTREREN

 1. Klik op de knop 'Nu registreren'. Je wordt doorverwezen naar Momoyoga.

 2. Maak een account op Momoyoga. 

 3. Vul je gegevens in en klik op 'inschrijven'. Daarna ontvang je een email naar het opgegeven mailadres (check ook je spam als je de email niet direct vindt). Via de link in de email kun je je inschrijving bevestigen en een wachtwoord aanmaken. Nu ben je geregistreerd en kun je lessen boeken en abonnementen, beurtenkaarten, workshops,... aankopen.

 4. Aarzel niet om ons te contacteren als er vragen zijn.

BOEK EEN LES / START TO / WORKSHOP / REEKS

 1.  Klik op de knop 'Boeken'. Je wordt doorverwezen naar het lessenrooster op Momoyoga.

 2. Log in met je mailadres en wachtwoord.

 3. Ga naar de week waar je een les, workshop, ... wil boeken. Klik op de lesnaam voor meer info.

 4. Zoek je les en klik op BOEK NU en bevestig (2 keer).
  * Heb je nog geen abonnement, beurtenkaart, ... gekocht dan wordt je nu gevraagd om dit te kopen (kies nieuw product). Kies een van de gegeven opties, bevestig je aankoop en betaal.
  * Heb je al een abonnement, beurtenkaart, ... gekocht dan kun je direct één of meerdere lessen boeken. Klik dan direct op het product die je reeds aangekocht hebt. Indien je het niet kan aanklikken wil dat zeggen dat dit product niet telt voor je gekozen les of workshop. Dan moet je een nieuw geldig product aankopen.

 5. Je krijgt een bevestiging van je betaling en je geboekte les(sen).

 6. Je kan 8 uur voor lesaanvang je les annuleren door naar de les te gaan en je uit te schrijven. Je verliest dan je lestegoed niet. Dit telt niet voor workshops en reeksen! Eenmaal ingeschreven voor een workshop of special, kun je dit niet meer annuleren. Indien je niet kan komen, kan je iemand in jouw plaats sturen. Enkel bij bewijs van ziekte wordt het tegoed terugbetaald.

 7. Aarzel niet om ons te contacteren als er vragen zijn.

 

DOWNLOAD DE MOMOYOGA APP

Het is mogelijk om een app te downloaden voor je smartphone. Zo kun je altijd, waar je ook bent, je lessen boeken. 

Er is een app voor IPhone en voor Android smartphones.

Download de app via onderstaande knop, log in met je gegevens en je hebt altijd toegang tot je lesrooster.

bottom of page