top of page
7_edited.jpg

Aanbod Start to Lessen

Lotus alleen goeie kwaliteit_edited.png

Ben je nieuw in Yoga, Feet Up of Pilates of heb je reeds ervaring maar wil je een heropfrissing? Schrijf je dan zeker in voor een Start to les. Daarin leer je de basis, wat leuke weetjes over de stijl en leer je hoe je veilig de oefeningen kan doen. Stap voor stap word je klaargestoomd om daarna zelfverzekerd mee te kunnen doen in een open level les. 

Onze Start to lessen hebben een rustig tempo. We doen dit omdat we het belangrijk vinden om op een rustige manier alles aan te leren en te oefenen, om voldoende tijd te geven aan jouw ontwikkeling en om ruimte te geven voor eventuele vragen. 

Inschrijven is via het lessenrooster. Ga naar de juiste datum en boek je les.

Start to Yoga
Yoga Beginnersreeks

Wil je met Yoga beginnen maar heb je het gevoel dat je daarvoor lenig en krachtig moet zijn of vrees je dat alles wat te zweverig is? Absoluut niet! Yoga is voor iedereen die balans in lichaam en geest wil brengen om zo fysiek en mentaal sterker te worden. Via inspanning en ontspanning (ademhaling en relaxatie) leren we verschillende Yoga-houdingen (asana’s). De focus ligt op Hatha Yoga, fundament van alle andere stijlen, maar we verkennen ook Flow Yoga elementen en leren verschillende ademhalingstechnieken.

Leer luisteren naar je lichaam en word zo nog bewuster van je unieke zelf.

Yogamat en riemen

Voorlopig start er geen nieuwe reeks.

Inschrijven is via het lessenrooster. Ga naar de juiste datum en boek je les.

Start to Pilates

Leer de basis van wat Pilates allemaal te bieden heeft. Verhelp rug- en andere lichaamsklachten met oefeningen die voor iedereen toegankelijk zijn. Verstevig je onderliggende spieren en creëer een stevig corset, met als gevolg een ideale lichaamshouding. De Pilates methode bestaat uit een reeks van oefeningen die met een bewuste concentratie, precisie en controle worden uitgevoerd, gebruikmakend van een correcte ademhaling.

Het resultaat: een stevige core, een gezonde rug, een soepeler lichaam, een betere houding en balans, een mooier figuur, minder stress en spanning in het lichaam.

Pilates (5).png

Voorlopig start er geen nieuwe reeks.

Inschrijven is via het lessenrooster. Ga naar de juiste datum en boek je les.

Start to Feet Up

Uniek in Vlaanderen! Start to Feet Up is een leuke gevarieerde les waarin je leert om op een veilige en gecontroleerde manier te werken aan inversies (omgekeerde houdingen), spieropbouw en -versterking, flexibiliteit en balans. Alles met het Feet Up bankje. Tijdens en na de les merk je al snel de vele gezondheidsvoordelen: geen druk op ruggengraat en nek (vermindert nek- en rugklachten), beter slapen, verjongend effect, sterkere buikspieren, een steviger lichaam, meer lichaamsbewustzijn en -controle.

 

Iedereen kan het leren, je hoeft geen atleet te zijn om dit te doen! 

feet up bankje_edited.jpg

Voorlopig start er geen nieuwe reeks.

bottom of page