top of page
7_edited.jpg

Aanbod Start to Lessen

Lotus alleen goeie kwaliteit_edited.png

Ben je nieuw in Yoga, Feet Up of Pilates of heb je reeds ervaring maar wil je een heropfrissing? Schrijf je dan zeker in voor een Start to les. Daarin leer je de basis, wat leuke weetjes over de stijl en leer je hoe je veilig de oefeningen kan doen. Stap voor stap word je klaargestoomd om daarna zelfverzekerd mee te kunnen doen in een open level les. 

Onze Start to lessen hebben een rustig tempo. We doen dit omdat we het belangrijk vinden om op een rustige manier alles aan te leren en te oefenen, om voldoende tijd te geven aan jouw ontwikkeling en om ruimte te geven voor eventuele vragen. 

Inschrijven is via het lessenrooster. Ga naar de juiste datum en boek je les.

Start to Feet Up Yoga
voorlopig nog geen nieuwe datum. Er start wel een nieuwe reeks Feet Up na de Paasvakantie met op woensdag 17 april een gratis proefles (schrijf je hier in).
feet up bankje_edited.jpg

Aangeraden door yogadocenten over de hele wereld en UNIEK in Vlaanderen! 

Start to Feet Up Yoga bestaat uit één gevarieerde, leuke les waarin je leert om op een veilige en gecontroleerde manier te werken aan inversies (omgekeerde houdingen), spieropbouw en -versterking, flexibiliteit en balans. Alles met het Feet Up bankje.  Je leert er de basisoefeningen en enkele yogaflows zoals de Feet Up Zonnegroet.

 

Na de eerste les ervaar je al direct de gezondheidsvoordelen:
- Geen druk op ruggengraat en nek (vermindert nek- en rugklachten)
- Geen angst voor blessures
- Werkt verjongend en geeft je meer energie
- Steviger
e buikspieren en sterker lichaam
- Meer lichaamsbewustzijn en -controle
- Meer flexibiliteit en balans
- Beter slapen

En een groot FUN gehalte! Iedereen kan het leren, je hoeft geen atleet te zijn om dit te doen.

Na deze Start to les ben je klaar om de wekelijkse Feet Up Yoga les mee te volgen op woensdagavond telkens van 20u30 tot 21u30.

Locatie: St Jozefskerk, Deken de Saegherplein 14, 8800 Roeselare Google Maps

Inschrijven is via het lessenrooster. Ga naar de juiste datum en boek je les.

Start to Yoga
Voorlopig start er geen nieuwe reeks.
Yogamat en riemen

Wil je met Yoga beginnen maar heb je het gevoel dat je daarvoor lenig en krachtig moet zijn of vrees je dat alles wat te zweverig is? Absoluut niet! Yoga is voor iedereen die balans in lichaam en geest wil brengen om zo fysiek en mentaal sterker te worden. Via inspanning en ontspanning (ademhaling en relaxatie) leren we verschillende Yoga-houdingen (asana’s). De focus ligt op Hatha Yoga, fundament van alle andere stijlen, maar we verkennen ook Flow Yoga elementen en leren verschillende ademhalingstechnieken.

Leer luisteren naar je lichaam en word zo nog bewuster van je unieke zelf.

Gedurende 5 lessen ervaar je op een rustig tempo de positieve effecten van yoga, zowel op fysiek als mentaal vlak. Je leert verschillende yogahoudingen en de nodige aanpassingen voor jouw lichaam. Na de reeks ben je helemaal klaar om aan een 'echte' yogales mee te doen (Hatha Yoga, Vinyasa Yoga,...).

Inschrijven is via het lessenrooster. Ga naar de juiste datum en boek je les.

Start to Pilates
Er start een nieuwe reeks Pilates Basic van 8 lessen op maandag 15 april telkens om 19u15. Gratis proefles op maandag 15 april (schrijf je hier in).
Pilates (5).png

Leer de basis van wat Pilates allemaal te bieden heeft. Verhelp rug- en andere lichaamsklachten met oefeningen die voor iedereen toegankelijk zijn. Verstevig je onderliggende spieren en creëer een stevig corset, met als gevolg een ideale lichaamshouding. De Pilates methode bestaat uit een reeks van oefeningen die met een bewuste concentratie, precisie en controle worden uitgevoerd, gebruikmakend van een correcte ademhaling.

Het resultaat: een stevige core, een gezonde rug, een soepeler lichaam, een betere houding en balans, een mooier figuur, minder stress en spanning in het lichaam.

Locatie: St Jozefskerk, Deken de Saegherplein 14, 8800 Roeselare Google Maps

bottom of page