top of page
Yoga sessie

NIEUWE LESSENREEKSEN

Start to Yoga (5 lessen)
Slow Down Yoga
 Online (6 lessen)

De Start to Yoga bestaat uit 5 lessen en kun je enkel als reeks boeken omdat deze lessen opbouwend en opeenvolgend zijn om zo alle basis van de yoga onder de knie te hebben om daarna mee te kunnen doen aan de wekelijkse yogalessen.  

 

De reeks Slow Down Yoga is enkel online en aangeraden om de volledige reeks mee te volgen voor de effecten op langere termijn maar je kan ook een losse les boeken indien de reeks niet volzet is.

 

Hieronder vind je meer uitleg.

Yoga beginnersreeks.png

START TO YOGA

Wil je met Yoga beginnen maar heb je het gevoel dat je daarvoor lenig en krachtig moet zijn of vrees je dat alles wat te zweverig is? Absoluut niet! Yoga is voor iedereen die balans in lichaam en geest wil brengen om zo fysiek en mentaal sterker te worden. Via inspanning en ontspanning (ademhaling en relaxatie) leren we verschillende Yoga-houdingen (asana’s). De focus ligt op Hatha Yoga, fundament van alle andere stijlen, maar we verkennen ook Flow Yoga elementen en leren verschillende ademhalingstechnieken.

Leer luisteren naar je lichaam en word zo nog bewuster van je unieke zelf.

Gedurende 5 lessen ervaar je op een rustig tempo de positieve effecten van yoga, zowel op fysiek als mentaal vlak. Je leert verschillende yogahoudingen en de nodige aanpassingen voor jouw lichaam. Na de reeks ben je helemaal klaar om aan een 'echte' yogales mee te doen (Hatha Yoga, Vinyasa Yoga,...).

Start nieuwe reeks op woensdag 22/11/2023

Reeks van 5 lessen telkens van 19u15 tot 20u15

€ 45 voor de volledige reeks

Data: 22/11 + 29/11 + 6/12 + 13/12 + 20/12

Meebrengen: yogamatje en een dekentje.

Locatie: Oase Fitness, Koornstraat 117, 8800 Roeselare Google Maps

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN

Slow Down Yoga.png

SLOW DOWN YOGA

 

De ideale lessenreeks tijdens de herfst-winterperiode waarin ons lichaam, net als de natuur, nood heeft aan vertraging, verstilling en loslaten. De les is online via Zoom dus je kan in alle rust thuis deze les meevolgen om daarna heerlijk te slapen. Geen stress meer dus om je na de les nog te moeten verplaatsen.

 

Een rustige vorm van yoga met elementen uit de Hatha Yoga en Yin Yoga. We werken op een zachte manier naar kracht, balans en flexibiliteit in ons lichaam. Gecombineerd met ademhalingstechnieken, meditatie en relaxatie de ideale les voor alle yogi's. Ook de meer gevorderde yoga heeft heel veel baat bij deze zachtere yogales.

bottom of page